Heves megyei összesítő

2020. 08. 07., p - 08:47
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem történt személyi sérüléses baleset.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Kettő anyagi káros balesetnél a gépjárművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A rendőrök Hatvan, Béke úton igazoltattak egy személyautóval közlekedő 25 éves helyi lakost 2020. augusztus 6-án az esti órákban. Az intézkedéskor a járőrök megállapították, hogy a sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A férfit előállították a városi rendőrkapitányságra és szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A rendőrök továbbá egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.