Heves megyei összesítő

2018. 12. 10., h - 09:28
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában kettő anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés.  

A rendőrök kettő személyt fogtak el tettenérés és az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A körzeti megbízottak 2018. december 9-én este a helyszín közelében fogták el azt a 24 éves férfit, aki a kerítést átmászva bement egy gyöngyösoroszi ingatlan területére és a nyitott melléképületből különböző használati tárgyakat tulajdonított el. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűncselekmény gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.