Hír Fejér megyéből

2020. 06. 27., szo - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Sárbogárdon, a Százados utcában kíséreltek megállítani a helyi körzeti megbízottak 2020. június 26-án délelőtt egy Citroen típusú kistehergépjárművet, aki a jelzésük ellenére továbbhajtott, majd az utca végén megállt, a sofőr a járműből kiszállt és elszaladt. A rendőrök a menekülő férfit utolérték és ellenőrzés alá vonták. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Kunszentmártoni Járásbíróság, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság és a Szolnoki Járásbíróság a férfit a járművezetéstől eltiltotta, a leheletén pedig erős alkoholszag érződött.  A körzeti megbízottak a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol az alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredményt mutatott. Az ittas járművezetés miatt sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvenni nem tudták, mivel az már korábban bevonásra került. Az egyenruhások a 34 éves csépai lakos ellen szabálysértési és büntetőeljárást indítottak a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, majd a kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.