Hír Fejér megyéből

2021. 09. 21., k - 09:26
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopni próbált, elfogták a rendőrök.

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő bevásárlóközpontba kértek a biztonsági szolgálat munkatársai rendőri segítséget 2021. szeptember 20-án délután, mivel egy 22 éves fiatal férfi úgy próbált meg fizetés nélkül ruhákat kivinni az áruházból, hogy azokból az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd utána azokat magára húzta. A kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a fiatal már több esetben tulajdonított el termékeket az áruházból. A rendőrök a sárkeresztúri lakost elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.