Hír Fejér megyéből

2019. 05. 04., szo - 06:22
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. május 3-án reggel a 6-os számú főútra, Ercsi külterületére, ahol egy Dacia típusú személygépjármű jobb hátuljával egy előzési manőver során nekiütközött egy Fiat típusú személygépjármű bal elejének, majd az adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A helyszín közelében a járőrök ellenőrzés alá vonták a balesetet okozó járművet és az azt vezető 51 éves férfit, akinél az intézkedés során alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. A rendőrök az ercsi lakost elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták, ellene büntetőeljárást indítottak az illetékes rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.