Hírek Bács-Kiskun megyéből

2021. 04. 06., k - 08:30
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra bűnügyi és közlekedésrendészeti eseményei röviden.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés.

 

A Bács-Kiskun megyei járőrök és nyomozók tizennégy személyt fogtak el, és további tizennyolc előállításáról intézkedtek. Közülük tizennégyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a tegnapi nap folyamán két férfit vettek szabálysértési őrizetbe. A 27 éves és 37 éves kecskeméti lakosok úgy vettek részt a közúti közlekedésben, hogy korábban mindkettejüket eltiltották a vezetéstől. A sofőrökkel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Szintén a megyeszékhelyi rendőrök igazoltatták azt a 47 éves férfit, akivel szemben a Bajai Járásbíróság – pénzbírság meg nem fizetése miatt – szabálysértési elzárás letöltését rendelte el.

A bajai egyenruhások 13 óra 10 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 36 éves férfit, aki ellen a járásbíróság kifosztás és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható az a 28 éves helybéli, akit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói vettek őrizetbe. A gyanú szerint a férfi az otthonában értékesítette a kábítószert.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.