Hírek Bács-Kiskun megyéből

2019. 02. 15., p - 08:07
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

 

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. február 14-én 0 óra és 24 óra között két esetben összesen nyolc külföldit tartóztattak fel Kelebia és Hercegszántó közigazgatási területén.

A tegnapi napon Kelebia külterületén összesen két migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Két sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő. 

Bács-Kiskun megyében ezen a napon kilenc személyt fogtak el, illetve hét előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Készenléti Rendőrség járőrei 14 óra 25 perckor intézkedés alá vontak egy 29 éves férfit Kecskeméten. A helybéliről megállapították, hogy vele szemben a Kecskeméti Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 15 óra 10 perckor őrizetbe vettek egy 22 éves helyi nőt, mivel ellene a Kecskeméti Járásbíróság önbíráskodás bűntett elkövetése miatt folyamatban lévő eljárásban elfogatóparancsot bocsátott ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószerrel kereskedtek

Egy 17 éves fiú is árulta a kábítószert. A hajdú-bihari rendőrök hat gyanúsítottal szemben folytatják a nyomozást.

 

Meglopták a tolvajt

Egy mezőzombori sértettől pénzkazettát vittek el, amit végül a tolvaj segítői elloptak.

 

Lopás miatt keressük őket

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.