Hírek Bács-Kiskun megyéből

2019. 03. 15., p - 08:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. március 14-én 0 óra és 24 óra között hét esetben összesen 30 külföldi férfit tartóztattak fel Kelebia, Bátmonostor, Nagybaracska, Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén.

Ezen a napon az egyenruhások öt személyt fogtak el, illetve további öt előállításáról intézkedtek. Közülük négyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 22 óra 55 perckor őrizetbe vettek egy 23 éves helyi nőt, mivel ellene a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki garázdaság miatt.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Felsőszentiván közelében. Az 55-ös számú főúton közlekedett Csávoly irányából 17 óra 19 perckor egy bácsbokodi férfi egy Peugeot személyautóval. A rendelkezésre álló adatok szerint a főút 83.116-os méterénél, egy balra ívelő kanyarból kiérve a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról és felborult. A gépkocsivezető az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Túl közel, túl gyorsan

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

 

A párhuzamosok a körforgalomban találkoznak

Tény, hogy a közlekedésbiztonság közös érdekünk, tény, hogy párhuzamos közlekedés esetén, ha a két sáv egyre szűkül, ennek megoldása az úgynevezett cipzár-elv, és tény az is, hogy az ittas sofőrök kockázatot jelentenek, főleg, ha szándékosan akadályozzák is a forgalmat.

 

9/48

Az ittas vezetők harmadik „fekete hétvégéje” a Csongrád megyei utakon.

 

Túlsúlyos tréler

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

 

Hamis útlevél

A török férfi a debreceni repülőtéren bukott meg az ellenőrzésen. A nyírábrányi rendőrök elfogták.