Hírek Békés megyéből

2017. 10. 26., cs - 05:37
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetek, őrizetbe vételek és elfogások.

Békés megyében 2017. október 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gádoroson, a Dobó István utcában, 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyebben megsérült. Orosházán, a Szarvasi úton, 14 óra 15 perc körül tehergépkocsi gyalogost ütött el, a gyalogos súlyosan megsérült.

A Békési Rendőrkapitányság 2017. október 25-én őrizetbe vett két férfit. Egyikük rendszeresen bántalmazta és fenyegette élettársát, ellene kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárás. A másik férfi 2017. október 25-én a lakásukon megöléssel fenyegette feleségét. Őt zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. október 25-én, Kétegyházán, a Nagy Sándor utcában elfogtak egy 20 éves férfit, akinek a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt elrendelte a körözését. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Gyomaendrődön, 2017. október 25-én a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy férfit, aki ellen a Győri Törvényszék és a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.