Hírek Békés megyéből

2017. 10. 26., cs - 05:37
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési balesetek, őrizetbe vételek és elfogások.

Békés megyében 2017. október 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gádoroson, a Dobó István utcában, 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyebben megsérült. Orosházán, a Szarvasi úton, 14 óra 15 perc körül tehergépkocsi gyalogost ütött el, a gyalogos súlyosan megsérült.

A Békési Rendőrkapitányság 2017. október 25-én őrizetbe vett két férfit. Egyikük rendszeresen bántalmazta és fenyegette élettársát, ellene kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárás. A másik férfi 2017. október 25-én a lakásukon megöléssel fenyegette feleségét. Őt zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. október 25-én, Kétegyházán, a Nagy Sándor utcában elfogtak egy 20 éves férfit, akinek a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt elrendelte a körözését. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Gyomaendrődön, 2017. október 25-én a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak egy férfit, aki ellen a Győri Törvényszék és a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szeméremsértő

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a 41 éves férfival szemben.

 

Lefoglalt fegyverek

Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen végrehajtott akciójában.