Hírek Békés megyéből

2018. 08. 10., p - 08:29
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset Békéscsabán, elfogás Sarkadon.

Békéscsabán, a Gyóni Géza utca és a Csaba utca kereszteződésében, 2018. augusztus 9-én, 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Szent István téren, 2018. augusztus 9-én elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság lopás bűntett miatt folyamatban lévő büntetőeljárás során adott ki elfogatóparancsot. A 18 éves körösnagyharsányi férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

baleset Békéscsaba 20180809


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.