Hírek Békés megyéből

2019. 09. 20., p - 08:56
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2019. szeptember 19-éről 20-ára virradó éjjel, éjfél körül előállítottak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék hamis vád miatt adott ki elfogatóparancsot. A 23 éves békési H. Jánost a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. szeptember 19-én 9 óra körül Békésen, a Kossuth Lajos utcából. Személygépkocsival közlekedett és három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála. A rendőrök ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.