Hírek Békés megyéből

2020. 03. 25., sze - 09:21
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Mezőberényben.

Békés megyében, 2020. március 24-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. 

Ittas járművezetés bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. március 24-én, Békéscsabán és Mezőberényben. Békéscsabán, a Tessedik utcából, 15 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit állítottak elő, Mezőberényben, a Zrínyi sugárúton pedig 21 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrök mindkét férfi ellen büntetőfeljelentést tettek. Az autó vezetőjét szabálysértési bírság megfizetésére is kötelezték, mert jogosítvány nélkül vezetett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.