Hírek Békés megyéből

2020. 03. 30., h - 08:44
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Orosházán testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. március 29-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. március 29-én 16 óra körül előállítottak egy orosházi férfit, aki a gyanú szerint többször megütötte lakótársát, akivel együtt italozott otthonukban. A rendőrség testi sértés miatt az 59 éves Z. János ellen büntetőeljárást indított. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.