Hírek Békés megyéből

2020. 07. 26., v - 07:40
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kötegyánban ittas járművezetés gyanúja, Vésztőn kábítószer birtoklása, Gyomaendrődön pedig szabálysértés miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében, 2020. július 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kötegyánban, a Kossuth utcában, 2020. július 25-én 16 óra 45 perc körül két parkoló autónak is nekiütközött egy személygépkocsi. Ezután a járművet vezető férfi elhajtott a helyszínről. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei néhány perc alatt elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint az autót vezette. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre a 68 éves kötegyáni férfit, aki az alkoholszondás mérés alapján és a vizsgálat eredménye szerint is ittas volt. Ezért a rendőrök elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Vésztő külterületén, 2020. július 25-én 17 óra 45 perc körül egy kistehergépkocsi vezetőjét ellenőriztek a rendőrök. A járműben kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak. A kisteherautót vezető 25 éves szeghalmi férfi elmondta, hogy nem sokkal korábban fogyasztott is belőle. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indul büntetőeljárás a férfi ellen. A rendőrség a növényi törmeléket lefoglalta és igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Gyomaendrődön, a Diófa utcából, 2020. július 25-én 19 óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrök egy gyomaendrődi férfit. Segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság és a rendőrség is eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 19 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.