Hírek Békés megyéből

2020. 10. 20., k - 11:10
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán ittas járművezetés, Gyomaendrődön pedig lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 19-én, 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Békési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul vele szemben eljárás, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 19-én előállítottak egy gyomaendrődi férfit, aki a gyanú szerint 2020 nyarán két helyről is lopott Gyomaendrődön. Először betört egy üzletbe, ahol átkutatta a helyiséget és az egyik fiókból pénzt vett ki. Néhány héttel később pedig bemászott egy ház udvarára, ahonnan egy lezáratlan kerékpárt hozott el. A nyomozók lopás elkövetésével gyanúsítják a 30 éves férfit és büntetőeljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.