Hírek Békés megyéből

2021. 05. 09., v - 08:01
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Körösladányban ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek, Békéscsabán lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt állítottak elő a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. május 8-án 11 óra körül Körösladányban. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 43 éves körösladányi férfit a rendőrjárőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Üzletből lopott egy nő 2021. május 8-án 12 óra körül Békéscsabán. Több ruhát bevitt egy próbafülkébe és letépte róluk az áruvédelmi eszközöket. Az üzlet dolgozói tetten érték és hívták a rendőrséget. A rendőrök a 42 éves nőt előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség gyanúja miatt kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.

 

Lopás miatt keressük

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.