Hírek Békés megyéből

2021. 08. 02., h - 09:19
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szarvason és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán kifosztás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvason, a Vasút utca és a Luther utca kereszteződésében 9 óra körül egy kerékpáros azért, hogy elkerüljön egy ütközést, elrántotta a kormányt és elesett. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 10 óra 15 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi lehaladt az útról és szalagkorlátnak ütközött.  A mentők a 65 éves férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Kifosztás miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy medgyesegyházi férfit 2021. augusztus 1-jén 16 óra 45 perc körül a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A gyanú szerint a 24 éves férfi a hajnali órákban Medgyesegyházán, a Kossuth téren egy alvó férfi övtáskájából kivett egy mobiltelefont és több tízezer forintot és eurót. A történteket rögzítették a térfigyelőkamerák, amelyek segítségével a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható medgyesegyházi férfit. A rendőrkapitányságon kifosztás miatt indult büntetőeljárás ellene. Emellett a férfi elfogásakor a ruhájában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök. A drogteszt pedig pozitív értéket jelzett nála. A rendőrség a lefoglalt őrlemény kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!