Hírek Békés megyéből

2021. 09. 15., sze - 09:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Testi sértés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. szeptember 14-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem értesítették a rendőrséget.

Súlyos testi sértéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. szeptember 14-én 23 óra 45 perc körül a megyeszékhelyről. A 18 éves férfi a Trefort utcában az elfogása előtt pár órával arcon ütött, földre lökött, majd többször megrúgott egy másik férfit, aki súlyosan megsérült. A nézeteltérés abból alakult ki, hogy a fiatal férfi egy társasággal állt a járdán, amikor a bántalmazott a barátjával arra sétált és megkérték őket, hogy álljanak félre. A 18 éves békéscsabai férfi ellen büntetőeljárás indult.

Kunágotán 2021. szeptember 14-én elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen garázdaság és más bűncselekmények miatt a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.