Hírek Fejér megyéből

2018. 01. 03., sze - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Etyeken, a Rigó utcában ellenőriztek 2018. január 2-án kora délután egy 19 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy az Oroszlányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd folyamatban lévő ügyében meghallgatták.

Sárkeresztúron, az Alkotmány utcába kértek rendőri segítséget 2018. január 2-án délután, mivel ott egy férfi hangoskodott. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves férfi összeszólalkozott egy helyi lakossal, akit hangosan szidalmazott és fenyegetett. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a sárkeresztúri férfit és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Szakértői véleményünk szerint…

Egy igazságügyi orvos szakértői és egy igazságügyi műszaki szakértői iroda összevonásával jött létre az a szakértői intézet, amely 2017 óta a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Miskolci Intézete lett.

 

Szakértők Szombathelyen

A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Szombathelyi Intézetének jogelődje 2001. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, hozzátartozott a Zalaegerszegi Orvoscsoport.

 

Veszélyes pihenni a leállósávban

A szakemberek a gyorsforgalmi utakon, a sztrádákon és autóutakon való közlekedést tartják a legbiztonságosabbnak Európa-szerte, hiszen az egységnyi útszakaszra vonatkozó balesetek száma itt a legalacsonyabb. A leállósávot azonban csak végszükség, azonnali megállásra kényszerítő műszaki hiba esetén szabad igénybe venni.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás: a pénz ment, de semmi nem jött

Fűnyíró traktort szeretett volna vásárolni egy internetes oldalon egy mezőkovácsházi férfi. Meg is egyezett egy gödi hirdetővel, akinek elküldte a kialkudott vételárat, de a fűnyíró nem érkezett meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.