Hírek Fejér megyéből

2018. 01. 03., sze - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Etyeken, a Rigó utcában ellenőriztek 2018. január 2-án kora délután egy 19 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy az Oroszlányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd folyamatban lévő ügyében meghallgatták.

Sárkeresztúron, az Alkotmány utcába kértek rendőri segítséget 2018. január 2-án délután, mivel ott egy férfi hangoskodott. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves férfi összeszólalkozott egy helyi lakossal, akit hangosan szidalmazott és fenyegetett. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a sárkeresztúri férfit és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Körözött motorok, sisakok, ruhák

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat, valamint bukósisakokat és ruhákat foglaltak Csongrád megyében.

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.