Hírek Fejér megyéből

2018. 01. 03., sze - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Etyeken, a Rigó utcában ellenőriztek 2018. január 2-án kora délután egy 19 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy az Oroszlányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd folyamatban lévő ügyében meghallgatták.

Sárkeresztúron, az Alkotmány utcába kértek rendőri segítséget 2018. január 2-án délután, mivel ott egy férfi hangoskodott. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves férfi összeszólalkozott egy helyi lakossal, akit hangosan szidalmazott és fenyegetett. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a sárkeresztúri férfit és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta.

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.