Hírek Fejér megyéből

2018. 01. 03., sze - 08:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Etyeken, a Rigó utcában ellenőriztek 2018. január 2-án kora délután egy 19 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy az Oroszlányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, majd folyamatban lévő ügyében meghallgatták.

Sárkeresztúron, az Alkotmány utcába kértek rendőri segítséget 2018. január 2-án délután, mivel ott egy férfi hangoskodott. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 51 éves férfi összeszólalkozott egy helyi lakossal, akit hangosan szidalmazott és fenyegetett. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a sárkeresztúri férfit és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.