Hírek Fejér megyéből

2018. 05. 10., cs - 09:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Dunaújvárosban, a Római körútra kértek rendőri segítséget 2018. május 9-én délelőtt, mivel egy 23 éves helyi lakos két társával előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 37 éves helyi lakost, aki ennek következtében megsérült. A járőrök a férfit azonosítását követően elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök 2018. május 9-én délután Móron, a Vasút utcában intézkedtek egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén. Egy 38 éves helyi lakos Mercedes típusú személygépjárműjével a Vasút utcából a Wekerle Sándor utca irányába történő elindulása során nekiütközött egy kerékpárt toló nőnek, aki ennek következtében megsérült. A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.