Hírek Fejér megyéből

2018. 05. 10., cs - 09:17
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Dunaújvárosban, a Római körútra kértek rendőri segítséget 2018. május 9-én délelőtt, mivel egy 23 éves helyi lakos két társával előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 37 éves helyi lakost, aki ennek következtében megsérült. A járőrök a férfit azonosítását követően elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök 2018. május 9-én délután Móron, a Vasút utcában intézkedtek egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén. Egy 38 éves helyi lakos Mercedes típusú személygépjárműjével a Vasút utcából a Wekerle Sándor utca irányába történő elindulása során nekiütközött egy kerékpárt toló nőnek, aki ennek következtében megsérült. A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.