Hírek Fejér megyéből

2018. 06. 07., cs - 08:15
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Dunaújvárosban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 6-án kora reggel. Egy Nissan típusú személygépjármű 44 éves helyi vezetője a Pince sor felől a Martinovics Ignác utca irányába közlekedett, azonban haladása során egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy, a Római körút felől a Martinovics Ignác utca irányába közlekedő segédmotor - kerékpárosnak, és elütötte őt. A baleset következtében a motorkerékpár 42 éves dunaújvárosi vezetője megsérült.  

 

A pákozdi körzeti megbízottak 2018. június 6-án délelőtt Velencén, a Tópart utca és a Gárdonyi utca kereszteződésénél ellenőriztek egy 36 éves pákozdi gépjárművezetőt, akivel szemben a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a sofőrt további mintavételre előállították, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás az utcán

Két fiatalt rabolt ki egy férfi Karcagon. A helyi rendőrök már aznap este elfogták és őrizetbe vették.

 

Csendes hétvége

Nem történt sérüléses baleset Tolna megyében a hétvégén.

 

A helyszínen maradt a rendszáma

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet okozott Zalaegerszegen, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt egy 49 éves kemendollári férfi.