Hírek Fejér megyéből

2018. 12. 06., cs - 08:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2018. december 5-én délután Székesfehérváron, a Tóvárosi lakónegyedben. Egy 77 éves helyi lakos kerékpárjával a Horváth István utca irányába az úttesttel párhuzamosan kiépített járdán közlekedett, majd a lakókörzet 17-18-19. számú tömbje előtt lévő útkereszteződéshez érve úgy hajtott az úttestre, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező és balra kanyarodó, 85 éves helyi lakos által vezetett Suzuki típusú személygépkocsinak és nekiütközött. A baleset során a kerékpáros nő megsérült.

A körzeti megbízottak Polgárdiban, a Balatoni úton ellenőriztek 2018. december 5-én este egy Opel típusú gépkocsit és az azt vezető 46 éves székesfehérvári lakost. Az igazoltatáskor a férfinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, ezért a rendőrök elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az illetékes rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.

 

Épületek felrobbantásával fenyegetőzött

Bosszúból hívta fel a 112 segélyhívó számát és két épület felrobbantásával is fenyegetőzött az a 63 éves férfi, akit az újpesti rendőrök egy hegyvidéki lakásban fogtak el.