Hírek Fejér megyéből

2018. 12. 06., cs - 08:34
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2018. december 5-én délután Székesfehérváron, a Tóvárosi lakónegyedben. Egy 77 éves helyi lakos kerékpárjával a Horváth István utca irányába az úttesttel párhuzamosan kiépített járdán közlekedett, majd a lakókörzet 17-18-19. számú tömbje előtt lévő útkereszteződéshez érve úgy hajtott az úttestre, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező és balra kanyarodó, 85 éves helyi lakos által vezetett Suzuki típusú személygépkocsinak és nekiütközött. A baleset során a kerékpáros nő megsérült.

A körzeti megbízottak Polgárdiban, a Balatoni úton ellenőriztek 2018. december 5-én este egy Opel típusú gépkocsit és az azt vezető 46 éves székesfehérvári lakost. Az igazoltatáskor a férfinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda, ezért a rendőrök elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az illetékes rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.