Hírek Fejér megyéből

2019. 08. 23., p - 09:09
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrök Martonvásáron, a Budai út és a Rákóczi utca kereszteződésénél ellenőriztek 2019. augusztus 22-én kora délután egy BMW típusú személygépkocsit, valamint annak érdi illetőségű sofőrjét. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy az Érdi Rendőrkapitányság eltűnés miatt a 37 éves férfi, továbbá az általa vezetett gépjármű körözését rendelte el korábban, ezért a helyszínen elfogták.

A járőrök Kálozon, a Dózsa György úton ellenőriztek 2019. augusztus 22-én délután egy 43 éves helyi gépjárművezetőt, aki úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az intézkedő egyenruhások a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.