Hírek Fejér megyéből

2019. 10. 05., szo - 08:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Martonvásáron, a Budai úton igazoltattak 2019. október 4-én kora délután egy 51 éves berzencei lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság sikkasztás vétség elkövetésének gyanúja miatt G. Gábor körözését rendelte el, ezért elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Pusztavámi otthonában fogtak el a rendőrök 2019. október 4-én este egy helyi nőt, aki a gyanú szerint nem sokkal korábban előzetes szóváltást követően egy konyhakéssel a kézfején megsebesítette élettársát. A sértettnek a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A 40 éves elkövetőt az egyenruhások elfogását követően előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.