Hírek Fejér megyéből

2019. 10. 06., v - 09:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2019. október 5-én délután a 7201-es számú úton. Egy 42 éves székesfehérvári férfi egy Ford típusú személygépkocsival Úrhida felől Székesfehérvár irányába közlekedett. Haladása során elveszítette uralmát a járműve felett és az úttestről lehaladva egy vízelvezető árokba hajtott. A helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az egyenruhások a férfit további mintavételre előállították és vele szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárást, a közúti közlekedési szabályok megsértése miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

 

Székesfehérváron, egy Holland fasoron található áruházba kértek rendőri segítséget a biztonsági szolgálat munkatársai 2019. október 5-én délután, mivel egy 20 éves sárkeresztúti nő ruházati termékeket és élelmiszert próbált meg a bevásárlóközpontból eltulajdonítani. A helyszínre érkező rendőrök a nőt igazoltatták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt indult ellene eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.