Hírek Fejér megyéből

2019. 10. 08., k - 09:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is sok az ittas járművezető a megye útjain.

Székesfehérváron okozott balesetet egy 47 éves szabadbattyáni lakos, aki figyelmetlenségéből adódóan a 7-es számú főútról letért, és az elválasztó korlátnak csapódott 2019. október 7-én este. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszíni ellenőrzés során derült ki, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint az elindulása előtt alkoholt fogyasztott. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a mérések eredménye megerősítette az ittasság gyanúját. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják a rendőrök, továbbá az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A dunaújvárosi rendőrök is ittas járművezetővel szemben intézkedtek tegnap este, Nagykarácsonyban. A 44 éves helyi lakos vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették, és a férfival szemben ittas járművezetés vétsége miatt büntető feljelentést tettek.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei tegnap délután egy 43 éves pákozdi lakost ellenőriztek Székesfehérvár-Kisfaludon, akiről megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások a járművezetővel szemben ittassága miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, továbbá az eltiltás hatálya alatti járművezetés okán szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.