Hírek Fejér megyéből

2019. 10. 08., k - 09:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is sok az ittas járművezető a megye útjain.

Székesfehérváron okozott balesetet egy 47 éves szabadbattyáni lakos, aki figyelmetlenségéből adódóan a 7-es számú főútról letért, és az elválasztó korlátnak csapódott 2019. október 7-én este. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszíni ellenőrzés során derült ki, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint az elindulása előtt alkoholt fogyasztott. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a mérések eredménye megerősítette az ittasság gyanúját. A baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják a rendőrök, továbbá az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A dunaújvárosi rendőrök is ittas járművezetővel szemben intézkedtek tegnap este, Nagykarácsonyban. A 44 éves helyi lakos vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették, és a férfival szemben ittas járművezetés vétsége miatt büntető feljelentést tettek.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei tegnap délután egy 43 éves pákozdi lakost ellenőriztek Székesfehérvár-Kisfaludon, akiről megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások a járművezetővel szemben ittassága miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, továbbá az eltiltás hatálya alatti járművezetés okán szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.