Hírek Fejér megyéből

2019. 11. 12., k - 09:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Mezőszentgyörgyön ellenőriztek a rendőrök egy 33 éves lesencetomaji lakost 2019. november 11-én este, akit eltűnés miatt keresett a Tapolcai Rendőrkapitányság. A járőrök a férfit előállították a Polgárdi Rendőrőrsre.

Dunaújvárosban, a Dózsa György utcában fogtak el a rendőrök egy 27 éves helybeli lakost, akinek a Nyíregyházi Törvényszék körözését rendelte el. A férfit a járőrök elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Sárkeresztúron a Rákóczi utcában ellenőriztek a rendőrök egy 51 éves helyi lakost. A férfi ellen a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körözést adott ki. A férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.