Hírek Fejér megyéből

2020. 03. 27., p - 08:26
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Székesfehérváron, egy Budai úti áruházból érkezett bejelentés 2020. március 26-án délután. Egy 20 éves helyi lakos több terméket vett magához, és fizetés nélkül akart távozni az üzletből, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai tetten érték és visszatartották a férfit. A rendőrök a tolvajt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Bicskén, a Galagonyás dűlőben igazoltattak a járőrök 2020. március 26-án délután egy személygépkocsival közlekedő férfit, akiről megállapították, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt körözését rendelte el. Az 56 éves helybélit a rendőrök elfogták, a rendőrségre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.