Hírek Fejér megyéből

2020. 05. 18., h - 08:56
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A körzeti megbízott 2020. május 17-én hajnalban Etyeken, a Káposztáskert utcában ellenőrzött egy Volkswagen típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedés során a 36 éves sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a rendőr az etyeki nőt elfogta, további mintavételre előállította, a vezetői engedélyét pedig bevonta. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Bicskei Rendőrkapitányságon.

A rendőrök Agárdon, az Üdülők útján ellenőriztek 2020. május 17-én délután egy Renault típusú személygépjárművet és az azt vezető 62 éves férfit. Az intézkedéskor a járőrök megállapították, hogy a jármű a forgalomból ideiglenesen ki van vonva, műszaki érvényessége lejárt, valamint kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással sem rendelkezik. Az egyenruhások az ozorai lakost elfogták, a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési eljárást indítottak ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.