Hírek Fejér megyéből

2020. 06. 06., szo - 08:31
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 6228-as számú úton, a Sárosd és Seregélyes közötti útszakaszon ellenőriztek 2020. június 5-én délután egy 62 éves sárszentágotai gépjárművezetőt, aki nem sokkal korábban anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet szenvedett. Az asszonnyal szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

 

A vagyonőrök Sárbogárdon, az Ady Endre úton található bevásárlóközpontba kértek rendőri segítséget 2020. június 5-én este, mivel tetten értek egy 34 éves sárkeresztúri nőt, valamint fiatalkorú társát, akik az áruvédelmi eszközök megrongálásának segítségével illatszereket kíséreltek meg eltulajdonítani az áruházból. A kiérkező rendőrök a két személyt a helyszínen elfogták és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Igazoltatásból elfogás

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Papírjaival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.