Hírek Fejér megyéből

2020. 06. 11., cs - 09:02
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Székesfehérváron, egy Palotai úton található áruházba kértek rendőri segítséget a biztonsági szolgálat munkatársai 2020. június 10-én délelőtt.  A helyszínre kiérkező járőröknek az őr elmondta, hogy tetten értek egy fiatalkorú személyt, aki 2020. június 8-án, valamint június 10-én a bevásárlóközpont ruházati osztályáról női ruházati termékeket tulajdonított el. A rendőrök a 16 éves lányt a helyszínen igazoltatták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Az eset miatt lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 

A járőrök Dunaújvárosban, a Dózsa György út és a Szórád Márton út kereszteződésében ellenőriztek 2020. június 10-én délután egy Opel típusú személygépkocsit és enyingi vezetőjét. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy az 52 éves férfi ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság - pénzbírság meg nem fizetése miatt - körözést bocsátott ki.  A sofőrt a rendőrök a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Igazoltatásból elfogás

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Papírjaival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.