Hírek Fejér megyéből

2020. 07. 10., p - 09:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Martonvásáron, a Budai úton ellenőriztek 2020. július 9-én hajnalban egy Opel típusú személyautót és 23 éves sofőrjét. Az érdi férfinál alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult  ellene eljárás. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. július 9-én délután Bicskén, az Aradi Vértanúk utca és az Akácfa utca kereszteződésében. Egy Opel típusú személyautó 29 éves tabajdi sofőrje a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Suzuki típusú személyautónak és összeütközött vele.  Az ütközés következtében a Suzuki elsodort egy gyalogost, aki megsérült. A Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

124

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.