Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 01., szo - 07:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személyekkel szemben intézkedtek, és eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőt vettek őrizetbe a rendőrök.

Egy 51 éves péceli sofőrt fogtak el és állítottak elő a járőrök 2020. július 31-én 3 óra 50 perckor az M7-es autópályáról. Az Audi típusú járművet vezető férfiről ugyanis az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék és a Gödöllői Rendőrkapitányság is a körözését rendelte el. Őt, előállítását követően, az egyenruhások a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Eltűnés miatt körözött lányt találtak meg 2020. július 31-én 8 óra 30 perckor a Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei.  A 16 éves fiatal engedély nélkül volt távol abból az előszállási otthonból, ahol él. Őt a rendőrök biztonságba helyezték, majd a nevelőjének átadták.

Ercsiben, a Géza utcában ellenőriztek 2020. július 31-én 14 óra 10 perckor a rendőrök egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a 30 éves sofőrt korábban a járművezetéstől eltiltották, ezért őt az Ercsi Rendőrőrsre előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették és a fogdába vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.