Hírek Fejér megyéből

2020. 08. 10., h - 09:12
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Közúti közlekedési baleset történt a 6307-es úton, Soponya belterületén 2020. augusztus 9-én késő délután.   Egy csőszi lakos Káloz irányából közlekedett Opel típusú személygépkocsijával, amikor a Kölcsey utcában elveszítette uralmát a járműve felett, mivel nem megfelelően választotta meg az autója sebességét. A manőver során az autó az út menti vízelvezető árokba, majd egy drótkerítésnek csapódott. Az intézkedés során a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások az 35 éves férfit elfogták és mintavételre előállították. Az ügyben büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

..

Móron, a Bajcsy-Zsilinszky Endre és a Táncsics Mihály utca kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget 2020. augusztus 9-én késő délután, ahol személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 40 éves helyi lakos kerékpárjával közlekedett a Kossuth Lajos utca irányába, amikor az útkereszteződéshez érve az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva behaladt a kereszteződésbe és nekiütközött a védett útvonalon haladó Renault típusú személygépjárműnek. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi könnyű sérülést szenvedett.  

..

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

 

Baleset szemtanúit keressük!

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

 

Változás

Megbízott rendőrkapitány Nagykőrösön.