Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 10., cs - 08:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött és ideiglenes távoltartást megszegő személyekkel szemben intézkedtek az egyenruhások.

Martonvásáron, a Vasút utcán ellenőrzött a körzeti megbízott egy 69 éves budapesti lakost 2020. szeptember 9-én délelőtt. Az intézkedés során az egyenruhás megállapította, hogy a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a nő körözését rendelte el hamis vád vétsége és közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt. A körzeti megbízott a nőt elfogta, a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállította, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

A rendőrök Mátyásdombon, a Kossuth utcában egy családi háznál ellenőriztek 2020. szeptember 9-én kora este egy férfit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a 37 éves férfival szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ideiglenes távoltartást rendelt el. A székesfehérvári lakos ezzel megszegte a távoltartás szabályait, ezért őt az egyenruhások elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.