Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 12., szo - 07:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személy elfogása Székesfehérváron, baleset helyszínén történt rendőri intézkedés Nagyvenyim külterületén.

A járőrök 2020. szeptember 11-én 12 óra 30 perckor Székesfehérváron, a Dr. Koch László utcában ellenőriztek egy férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt. A 21 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt fogdába vitték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 11-én délután a 6219-es számú úton, Nagyvenyim és Mezőfalva települések között. Egy személygépjárművel közlekedő 45 éves nagyvenyimi lakos balra kanyarodási szándéka miatt az úttesten lassított, amikor a mögötte közlekedő autó 63 éves mezőfalvai vezetője a hátuljába hajtott. Az ütközés következtében a mindkét járművezető megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.