Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 12., szo - 07:07
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személy elfogása Székesfehérváron, baleset helyszínén történt rendőri intézkedés Nagyvenyim külterületén.

A járőrök 2020. szeptember 11-én 12 óra 30 perckor Székesfehérváron, a Dr. Koch László utcában ellenőriztek egy férfit, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt. A 21 éves helyi lakost az egyenruhások elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt fogdába vitték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 11-én délután a 6219-es számú úton, Nagyvenyim és Mezőfalva települések között. Egy személygépjárművel közlekedő 45 éves nagyvenyimi lakos balra kanyarodási szándéka miatt az úttesten lassított, amikor a mögötte közlekedő autó 63 éves mezőfalvai vezetője a hátuljába hajtott. Az ütközés következtében a mindkét járművezető megsérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 57 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 54 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket; három fő bejutását pedig megakadályozták.