Hírek Fejér megyéből

2020. 09. 16., sze - 08:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 7202-es számú úton, Sárszentmihály térségében ellenőriztek 2020. szeptember 15-én reggel egy személygépkocsit és 42 éves jenői illetőségű vezetőjét. A rendőrök az intézkedés alkalmával megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől, ezért a helyszínen elfogták, majd előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A vagyonőrök Székesfehérvárra, egy Palotai úti áruházba kértek rendőri segítséget 2020. szeptember 15-én délután lopás miatt. A kiérkező egyenruhásoknak a biztonsági szolgálat munkatársa elmondta, hogy tetten ért egy 57 éves sárkeresztúri asszonyt, amint az üzletből többek között szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a nőt elfogását követően a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Halálos baleset a 8-as számú főúton

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.