Hírek Fejér megyéből

2021. 01. 24., v - 08:02
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözött személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2021. január 23-án 9 óra körül Ercsi, Kispusztai úton ellenőriztek egy gépkocsit és annak sofőrjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 39 éves helyi lakossal szemben a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözést rendelt el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A férfit a rendőrök elfogták, az Ercsi Rendőrőrsre előállították, majd a pénzbírság befizetését követően szabadon bocsájtották.

2021. január 23-án 15 óra körül az egyenruhások ellenőriztek egy férfit Dunaújvárosban, a Kandó Kálmán téren. Mint az kiderült a helyi lakossal szemben a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést rendelt el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A járőrök az 52 éves férfit előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Sándorházai Alegységébe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.