Hírek Fejér megyéből

2021. 02. 22., h - 08:21
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök Székesfehérváron, a Tolnai utca egyik társasházában igazoltattak egy 42 éves férfit 2021. február 21-én hajnalban, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság közokirat hamisítás miatt a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a helyi lakost elfogását és előállítását követően őrizetbe vették.

A járőrök Székesfehérváron, a Béla úton ellenőriztek 2021. február 21-én hajnalban egy személygépkocsit és annak 47 éves pátkai vezetőjét. A férfival szemben felmerült annak gyanúja, hogy nem sokkal korábban egy közeli családi ház melléképületéből eltulajdonított egy kerékpárt, melyet a rendőrök a gépjármű átvizsgálása során annak csomagtartójában megtaláltak. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Az egyenruhások ugyancsak a megyeszékhelyen, a Jancsár utcában ellenőriztek 2021. február 21-én késő este egy személygépkocsival közlekedő 36 éves helyi járművezetőt, aki vezetésre jogosító okmányt nem tudott bemutatni a rendőröknek az intézkedés során. A járőrök megállapították, hogy a sofőrt a hatóság eltiltotta a járművezetéstől, továbbá a Székesfehérvári Járásbíróság  elzárás letöltése miatt körözését rendelte el. A férfival szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították, majd őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.

 

Késelés Pécsett

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást egy helyi nő ellen.