Hírek Fejér megyéből

2021. 03. 05., p - 08:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A járőrök a 64-es számú főúton, Enying külterületén intézkedtek egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén 2021. március 4-én kora reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 78 éves fajszi gépkocsivezető Dég felől Enying irányába közlekedett személygépkocsival, azonban haladása során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az úttestről letérve, vízelvezető árokba hajtott. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

12

A rendőrök Sárkeresztúron igazoltattak egy 36 éves helyi lakost 2021. március 4-én kora reggel. A férfival szemben felmerült annak gyanúja, hogy 2020. november 1-jén kora délután Sárkeresztesen, egy Kölcsey utcai családi ház faláról eltulajdonított egy szarvasagancs trófeát. A férfit a járőrök elfogását, majd előállítását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!