Hírek Fejér megyéből

2021. 04. 08., cs - 08:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetéstől jogerősen eltiltott sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2021. április 7-én 16 óra körül Dunaújvárosban, a Szabadság úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a 35 éves solti férfit a Dunaújvárosi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, valamint a Kalocsai Rendőrkapitányság körözését rendelte el, ezért az egyenruhások előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök 2021. április 7-én dél körül Ráckeresztúr, Korniss István utcában intézkedtek egy 31 éves helyi lakossal szemben, aki segédmotor kerékpárral közlekedett. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Járásbíróság és a Gárdonyi Rendőrkapitányság is a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért őt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételét követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset szemtanúit keressük

A veszprémi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy Szentkirályszabadján történt baleset kapcsán.