Hírek Fejér megyéből

2021. 07. 27., k - 09:05
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. július 26-án kora délután a 7-es számú főútról, Székesfehérvár térségéből. A kiérkező rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy 65 éves kőszárhegyi férfi személygépkocsijával Szabadbattyán felől Kőszárhegy irányába közlekedett, azonban lehaladt az úttestről és vízelvezető árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították és eljárást kezdeményeztek vele szemben.

12

Soponya külterületén, a Kislángi úton intézkedtek a rendőrök 2021. július 26-án este egy közúti közlekedési baleset helyszínén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves kislángi gépkocsivezető járművével Kisláng felől Soponya irányába közlekedett, haladása során egy balra ívelő útkanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel. A 27 éves sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több millió forint kárt okoztak, elfogták őket a rendőrök

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket és a gépek vezetőfülkéiből érintőképernyős monitorokat lopott a gyanú szerint három külföldi férfi Békéscsabán. A nyomozás eddigi adatai szerint máshol is követhettek el hasonló bűncselekményt.

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.