Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 01., sze - 08:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas segédmotorkerékpárossal és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök.

A járőrök 2021. augusztus 31-én 0 óra 5 perckor Bodajkon, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek egy segédmotor kerékpárt és vezetőjét. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda az 50 éves székesfehérvári lakosnál pozitív értéket jelzett, ezért a férfit az egyenruhások a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben büntető és szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

A rendőrök 2021. augusztus 31-én 12 óra 16 perckor Dunaújvárosban, a Mátyás király úton ellenőriztek egy 24 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi körözését a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja zaklatás bűncselekmény elkövetése miatt elrendelte, ezért őt a járőrök elfogták a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a Székesfehérvári Törvényszékre átszállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.