Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 02., cs - 09:22
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A rendőrségre a 63-as számú főútról, Sárbogárd térségéből érkezett bejelentés személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről 2021. szeptember 1-jén délután. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 34 éves sárkeresztúri nő Székesfehérvár felől Sárbogárd irányába közlekedett gépkocsijával. A sofőr balra kanyarodási manővere során későn vette észre, hogy a mögötte haladó személyautó már megkezdte a kanyarodó jármű előzését és összeütközött vele. Az ütközés következtében a vétlen jármű két utasa megsérült. Az intézkedő járőrök a balesetet okozó gépkocsivezetőről megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért a rendőrkapitányságra előállították és az elkövetett jogsértések miatt  eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Az egyenruhások Sárkeresztúr belterületén igazoltattak 2021. szeptember 1-jén délelőtt egy 23 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, továbbá bírság meg nem fizetése miatt a hatóság a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.