Hírek Fejér megyéből

2021. 09. 09., cs - 09:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözés alatt álló, és garázdaságot elkövető férfival szemben intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron, a Fiskális úton ellenőriztek a járőrök egy 25 éves férfit 2021. augusztus 8-án este. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Járásbíróság a kántorjánosi lakos körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A tegnapi napon gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók egy 21 éves fiatal férfit, aki 2021. augusztus 8-án éjjel Dunaújvárosban, a Római körúton felmászott egy személygépjármű tetejére és azon ugrálni kezdett, majd nem sokkal később, a szomszédos utcában levő lépcsőház kaputelefonját is megrongálta. A dunaújvárosi férfival szemben garázdaság vétség elkövetése miatt indult eljárás a helyi rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.