Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 01. 03., sze - 09:08
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Attila törökszentmiklósi lakos ellen. A 36 éves férfi 2018. január 2-án 9 óra 30 perc körül egy fegyverneki üzletből eltulajdonított különböző kozmetikai termékeket. A rendőrök az utcán fogták el a férfit, akinél megtalálták a sampont és a hajbalzsamot. Tekintettel arra, hogy a törökszentmiklósi lakos az elmúlt hetekben már több alkalommal követett el hasonló jellegű jogsértést, így a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.