Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 05. 20., v - 08:05
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három férfit és két nőt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján és négy garázdaság helyszínén is intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és további öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A balesetek bekövetkezésének okai között az elsőbbségi szabályok és a kanyarodás szabályainak megsértése és az elalvás szerepelt.

Kérjük, hogy a balesetek megelőzése érdekében körültekintően és figyelmesen vezessenek! Az elsőbbségi szabályokat minden esetben tartsák be! A kereszteződéseket fokozott óvatossággal közelítsék meg! Ne feledjék, olyan sebességgel és követési távolságot tartva kell közlekedni, hogy az elöl haladó jármű hirtelen fékezése esetén is biztonsággal meg tudjanak állni! Ha fáradtnak érzik magukat, álljanak meg, mozgassák meg végtagjaikat, szívjanak friss levegőt, igyanak frissítőt, hiszen a vezetés egész embert kíván!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.