Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 05. 20., v - 08:05
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három férfit és két nőt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján és négy garázdaság helyszínén is intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és további öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A balesetek bekövetkezésének okai között az elsőbbségi szabályok és a kanyarodás szabályainak megsértése és az elalvás szerepelt.

Kérjük, hogy a balesetek megelőzése érdekében körültekintően és figyelmesen vezessenek! Az elsőbbségi szabályokat minden esetben tartsák be! A kereszteződéseket fokozott óvatossággal közelítsék meg! Ne feledjék, olyan sebességgel és követési távolságot tartva kell közlekedni, hogy az elöl haladó jármű hirtelen fékezése esetén is biztonsággal meg tudjanak állni! Ha fáradtnak érzik magukat, álljanak meg, mozgassák meg végtagjaikat, szívjanak friss levegőt, igyanak frissítőt, hiszen a vezetés egész embert kíván!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.