Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 12. 05., sze - 08:31
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A közeledő ünnepek alkalmából jelentősen megnövekedett a közúti forgalomban résztvevők száma megyénkben is. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a kivilágítás életmentő szerepét és azt, hogy a megváltozott időjárási körülmények más vezetéstechnikát igényelnek.

Ebben az időszakban még fontosabb a megfelelő láthatóság, ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét a látás és a láthatóság jelentőségére is, hiszen odafigyeléssel és a közlekedési szabályok betartásával megelőzhetőek a balesetek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.