Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 12. 06., cs - 09:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy fegyverneki lakos ellen. A 46 éves férfi 2018. december 5-én egy törökszentmiklósi üzletben a táskájába rejtett különböző kozmetikai terméket, majd fizetés nélkül kívánt távozni. A bolt dolgozói azonban észlelték a lopást és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották a férfit. Csomagjai átvizsgálásakor a rendőrök további illatszereket találtak, amiket a jogsértő egy másik üzletből tulajdonított el. A rendőrök a fegyverneki lakost előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.

 

Rablás Nyírbátorban

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vették.