Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2018. 12. 06., cs - 09:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy fegyverneki lakos ellen. A 46 éves férfi 2018. december 5-én egy törökszentmiklósi üzletben a táskájába rejtett különböző kozmetikai terméket, majd fizetés nélkül kívánt távozni. A bolt dolgozói azonban észlelték a lopást és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották a férfit. Csomagjai átvizsgálásakor a rendőrök további illatszereket találtak, amiket a jogsértő egy másik üzletből tulajdonított el. A rendőrök a fegyverneki lakost előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.