Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 03. 15., p - 07:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei tizenegy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy törökszentmiklósi lakos ellen. A 23 éves férfi 2019. március 14-én Törökszentmiklóson, egy áruházban a kabátjába rejtett fél tucat csokoládét, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa észlelte a lopást és feltartóztatta a helyi lakost, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrök a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szolnoki lakos ellen. Járőrök ellenőrizték 2019. március 14-én 19 óra után Szolnok belterületén a személygépkocsival közlekedő 52 éves férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfi vezetői engedélyét elvették és ellene büntető feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Túl közel, túl gyorsan

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

 

A párhuzamosok a körforgalomban találkoznak

Tény, hogy a közlekedésbiztonság közös érdekünk, tény, hogy párhuzamos közlekedés esetén, ha a két sáv egyre szűkül, ennek megoldása az úgynevezett cipzár-elv, és tény az is, hogy az ittas sofőrök kockázatot jelentenek, főleg, ha szándékosan akadályozzák is a forgalmat.

 

9/48

Az ittas vezetők harmadik „fekete hétvégéje” a Csongrád megyei utakon.

 

Túlsúlyos tréler

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

 

Hamis útlevél

A török férfi a debreceni repülőtéren bukott meg az ellenőrzésen. A nyírábrányi rendőrök elfogták.