Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 03. 15., p - 07:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei tizenegy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy törökszentmiklósi lakos ellen. A 23 éves férfi 2019. március 14-én Törökszentmiklóson, egy áruházban a kabátjába rejtett fél tucat csokoládét, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa észlelte a lopást és feltartóztatta a helyi lakost, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrök a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szolnoki lakos ellen. Járőrök ellenőrizték 2019. március 14-én 19 óra után Szolnok belterületén a személygépkocsival közlekedő 52 éves férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfi vezetői engedélyét elvették és ellene büntető feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.